Gasztro

Az aperitif - 5 aperitif, amit a vendégeinknek kínálhatunk – íze többnyire kellemes, fűszeres, gyógynövényes.

5 aperitif, amit a vendégeinknek kínálhatunk

Az aperitif mellett kellemesen elbeszélgethetünk a vendégeinkkel, miközben még étvágygerjesztőként is hat.

Ne ölj, csak egyél! - nyári tábor 2021, gyerektábor 2021, tábor 2021

Ne ölj, csak egyél! - főzőtábor, vega tábor

Vegán nyári tábor a vágyad, ahol megtanulsz főzni, délutánonként pedig azt teszed, amit akarsz? A PT idén is számít rád egyhetes turnusai alatt.

A leves készítése - Szeretnél meg tanulni főzni? – Ezzel a 3 levessel kezdd! – nem túl bonyolult.

Szeretnél meg tanulni főzni? – Ezzel a 3 levessel kezdd!

Talán minden étel közül, a levest a legkönnyebb készíteni. Ha még nem érzed biztosnak magad a konyhában, kezdd te is a levessel a főzést a konyhában.

A zellerből - Nem szereted a zellert? Mutatjuk, miért érdemes rendszeresen fogyasztani! –sokféle étel készülhet.

Nem szereted a zellert? Mutatjuk, miért érdemes rendszeresen fogyasztani!

A zeller erős illattal és kevésbé jellemző ízvilággal rendelkezik. Ha eddig nem kedvelted, ideje megszeretni, mert sokféle változatban elkészíthető.

A zabpehelylisztből készült palacsinta - Legyen az első desszerted a palacsinta! – Készítsd zabpehely lisztből, mutatjuk is, hogy miért! – nagyon egészséges.

Legyen az első desszerted a palacsinta! – Készítsd zabpehelylisztből, mutatjuk is, hogy miért!

A hagyományos palacsinta helyett, ma már számtalan más lehetőségünk is van, hogy egészséges palacsintát készítsünk. Süthetjük a palacsintát zabpehelylisztből is. Mutatjuk is, hogy miért!

A sütésnélküli desszertek is - 2 egészséges, sütés nélküli desszert – nagyon ízletesek.

2 egészséges, sütés nélküli desszert

Ha kezdő szakács vagy, de szeretnél minél hamarabb profi cukrász lenni, akkor először mindenképpen sütés nélküli desszerteket készíts. Ezek is rendkívül finomak és nem is lehet azokat elrontani.

A sárgarépa nagyon finom - Ezért egyél répát! – 1 leves, 1 főétel, 1 desszert répából, kezdőknek – és még a kezdők is boldogulnak vele.

Ezért egyél répát! – 1 leves, 1 főétel, 1 desszert répából, kezdőknek

A répa egész évben elérhető, kellemes édeskés az íze, ezért remekül passzol sült húsokhoz, nagyszerű leves alapanyag és még sütemény is készülhet ebből a nagyszerű zöldségből.

Kezdő szakácsok - 2 egészséges főétel csirkéből - és a csirkeételek.

2 egészséges főétel csirkéből

Kezdőknek mindenképpen a csirkés ételekkel kell kezdeni a főzést és a sütést, hiszen ezzel a legkönnyebb dolgozni és sokkal egészségesebb is, mint például a vörös húsok.

Ezzel a 3 levessel nem sok gondod lesz, még akkor sem, ha kezdő vagy.

Ezzel a 3 levessel nem sok gondod lesz, még akkor sem, ha kezdő vagy

A kezdő szakácsoknak talán a leves főzésével van a legkevesebb gondjuk, hiszen a sütés nélküli desszertek mellett, a főételek elkészítésével boldogulnak a legkönnyebben. A cikkben 3 könnyen elkészíthető levest mutatunk be.