4 tipp a férfias lakás kialakításához

A férfiak általában lakberendezőt fogadnak, amikor új lakást vásárolnak, hiszen úgy gondolják, hogy nincs elég fantáziájuk és tehetségük egy lakás berendezéséhez. Még a sajátjukhoz sem. Pedig nem lenne szabad ennyire kishitűnek lenni és az is fontos, hogy a lakás a te ízlésedet és személyiségedet tükrözze, ezért ne bízd lakberendezőre a lakásod berendezését, hanem végezd te magad a bútorok, a kiegészítők és a dekorációs elemek kiválasztását, hiszen ezzel a személyiségedet és az egyéniségedet viszed bele a térbe, ahol élsz. Ettől lesz élhető, ettől nevezik azt otthonnak.
A férfiak - 4 tipp a férfias lakás kialakításához – és a lakberendezés.

1. A világításon ne spórolj

Ha sokat utazol, akkor mindenképpen olyan lámpákat is vásárolj a lakásodba, amelyeket a távolból is irányíthatsz, vezérelhetsz, hiszen ezek a lámpák egyfajta biztonságot jelentenek. A lakásban bármikor fel tudod kapcsolni a világítótesteket, ezzel is elriasztva az alkalmatlan és nemkívánatos látogatókat.

Amikor lámpatesteket vásárolsz, gondolj a diszkrét hangulatvilágításra, hiszen nem tudhatod, hogy mikor fogadsz majd hölgyvendéget, de a baráti bulikon is jól jönnek a kellemes, hangulatos fények.

2. A kényelem és a harmónia

A harmónia megteremtésére mindenképpen törekedj, hiszen egy ízlésesen berendezett lakásba nagyon jó hazatérni. A lakás, a kényelemet kell, hogy biztosítsa, hiszen egy hosszú, fárasztó nap végén ide fogsz hazatérni, ezért a lakásunk legyen a nyugalom a szigete. Egy olyan hely, ahonnan nem jó érzés kimozdulni és ahová mindig visszavágyunk.

3. A színek, a hangulatot is fokozhatják

Persze ennek az ellenkezője is igaz. Ha te narancsszínű falra vágysz a hálószobában, akkor miért ne lehetne olyan színű? Nem kell csak azért szolidnak tűnni, hogy mások ne szóljanak meg. Legyél merész és vállald fel azt, aki vagy, és azt a lakást is, amelyben élni szeretnél.

4. A bútorok a saját stílusodnak megfelelően

Válassz a lakásodba olyan bútorokat, lakberendezési tárgyakat és dekorációkat, amelyek a te személyiségedet adják vissza. Teremts magadnak egy olyan környezetet, ahol igazán jól érzed magad, ahol igazán boldog vagy. Már néhány olyan kulcsfontosságú darab kiválasztása és megvásárlása, amely fontosak a számodra is, olyan hangulatot teremthet, amitől még a kedved is jobb lesz, nem beszélve arról, hogy ezek a lakberendezési elemek mind-mind a te egyéniségedet tükrözik.

Kapcsolódó cikkek

A felnőttekre is pozitívan hat - 4 nyomós ok, hogy kifestőt vegyél magadnak – a kifestő.

4 nyomós ok, hogy kifestőt vegyél magadnak

Ma már felnőtteknek is készítenek kifestőket. Nem véletlenül. Hihetetlen milyen nyugtató hatása van az elmére és még a szorongást is csökkenti. Mutatjuk, hogy milyen hatásai is vannak még ezeken kívül.

Fürdőszobai kellékek - nagy méretű fürdőlepedő, törölközőruha

Nagyméretű fürdőlepedő, törölközőruha - a Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

Puha anyagokkal és praktikus kiegészítőkkel a fürdőszoba a saját külön bejáratú oázisunkká válhat – a Tchibo webáruház heti ajánlatában éppen ezért ilyen dolgokat találunk, ráadásul a trópusok hangulatát idéző mintákkal!

Sok készséget és képességet - A társasjáték előnyei – fejleszt.

A társasjáték előnyei

A család, esténként társasjátékozhat is, amely nagyon sok készséget és képességet fejleszt. Természetesen, egy remek kikapcsolódás is. A cikkben összeszedtük, hogy a társasjáték, milyen képességekre és készségekre van pozitív hatással.