4 tipp a férfias lakás kialakításához

A férfiak általában lakberendezőt fogadnak, amikor új lakást vásárolnak, hiszen úgy gondolják, hogy nincs elég fantáziájuk és tehetségük egy lakás berendezéséhez. Még a sajátjukhoz sem. Pedig nem lenne szabad ennyire kishitűnek lenni és az is fontos, hogy a lakás a te ízlésedet és személyiségedet tükrözze, ezért ne bízd lakberendezőre a lakásod berendezését, hanem végezd te magad a bútorok, a kiegészítők és a dekorációs elemek kiválasztását, hiszen ezzel a személyiségedet és az egyéniségedet viszed bele a térbe, ahol élsz. Ettől lesz élhető, ettől nevezik azt otthonnak.
A férfiak - 4 tipp a férfias lakás kialakításához – és a lakberendezés.

1. A világításon ne spórolj

Ha sokat utazol, akkor mindenképpen olyan lámpákat is vásárolj a lakásodba, amelyeket a távolból is irányíthatsz, vezérelhetsz, hiszen ezek a lámpák egyfajta biztonságot jelentenek. A lakásban bármikor fel tudod kapcsolni a világítótesteket, ezzel is elriasztva az alkalmatlan és nemkívánatos látogatókat.

Amikor lámpatesteket vásárolsz, gondolj a diszkrét hangulatvilágításra, hiszen nem tudhatod, hogy mikor fogadsz majd hölgyvendéget, de a baráti bulikon is jól jönnek a kellemes, hangulatos fények.

2. A kényelem és a harmónia

A harmónia megteremtésére mindenképpen törekedj, hiszen egy ízlésesen berendezett lakásba nagyon jó hazatérni. A lakás, a kényelemet kell, hogy biztosítsa, hiszen egy hosszú, fárasztó nap végén ide fogsz hazatérni, ezért a lakásunk legyen a nyugalom a szigete. Egy olyan hely, ahonnan nem jó érzés kimozdulni és ahová mindig visszavágyunk.

3. A színek, a hangulatot is fokozhatják

Persze ennek az ellenkezője is igaz. Ha te narancsszínű falra vágysz a hálószobában, akkor miért ne lehetne olyan színű? Nem kell csak azért szolidnak tűnni, hogy mások ne szóljanak meg. Legyél merész és vállald fel azt, aki vagy, és azt a lakást is, amelyben élni szeretnél.

4. A bútorok a saját stílusodnak megfelelően

Válassz a lakásodba olyan bútorokat, lakberendezési tárgyakat és dekorációkat, amelyek a te személyiségedet adják vissza. Teremts magadnak egy olyan környezetet, ahol igazán jól érzed magad, ahol igazán boldog vagy. Már néhány olyan kulcsfontosságú darab kiválasztása és megvásárlása, amely fontosak a számodra is, olyan hangulatot teremthet, amitől még a kedved is jobb lesz, nem beszélve arról, hogy ezek a lakberendezési elemek mind-mind a te egyéniségedet tükrözik.

Kapcsolódó cikkek

Az olvasás - 4 ok az olvasásra, csakis férfiaknak – jót tesz a kognitív funkcióknak.

4 ok az olvasásra, csakis férfiaknak

Nem csak a testünknek, az agyunknak is szüksége van arra, hogy rendszeresen megtornáztassuk. Az olvasás is egy ilyen agyi torna.

Sok készséget és képességet - A társasjáték előnyei – fejleszt.

A társasjáték előnyei

A család, esténként társasjátékozhat is, amely nagyon sok készséget és képességet fejleszt. Természetesen, egy remek kikapcsolódás is. A cikkben összeszedtük, hogy a társasjáték, milyen képességekre és készségekre van pozitív hatással.

A gyereknek és a szülőnek is - Miért fontos, hogy a szülők is kikapcsolódjanak?- is szüksége van némi térre.

Miért fontos, hogy a szülők is kikapcsolódjanak?

A szülő nem ülhet folyton a gyermeke mellett. Amikor a gyermek elér egy bizonyos kort, fontos, hogy egyedül is töltsön el időt, mert ez sok készségét és képességét is fejleszti. A szülőnek is szüksége van egy kis szabadságra. Mutatjuk is, hogy miért!